Marias & Marshmallows dagbok

6/2 - Promenad med lite lydnad

Publicerad 2012-02-06 20:46:40 i

Idag skrev jag ju på schemat att det skulle bli lite följa John på utebanan idag. Dock fick det bli en promenad istället. Underlaget på vägen var hårdare och det kändes som att det skulle vara bättre för Malles hovar just nu! Så vi gick en bit på vägen med lite inslag av lydnad, Malle har dock kommit av sig lite när det gäller lydnaden.. Har nog tränat lite för lite på den biten. Men med lite hjälp av grimskaftet gick det bättre och han var duktig och stannade utan det dom flesta gånger! (Förutom dom gånger han såg något väldigt spännande i diket, haha!)

Var inte ute speciellt länge och stod och borste ordentligt på honom sen. Smorde även in hans bakben med en Skillingaryd hästsalva. Den brukar vara bra mot lite skorvliga ställen på huden och han har nämligen något konstigt på bakbenen som veterinären tydligen trodde var en reaktion på benlindor, jag vet inte riktigt? Det skadar ju inte att prova med salvan iallafall, den brukar funka bra till det mesta!


Favoritbilden från igår. ♥

Imorgon ska Malle få vila, jag och mamma har kvällsfodringen så det blir bra om vi åker ut lite senare och tar hand om Malle. Borstar, myser och fixar allt i stallet och sen fodrar direkt! :)

Kommentarer

Postat av: Linnéa

Publicerad 2012-02-07 08:33:10

Fin häst du har!!

Vad heter den?

Vad är din favvo färg (hästar)?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela