Marias & Marshmallows dagbok

Nicki - läger i Boda

Publicerad 2012-06-21 13:54:48 i Malle och Maria ♥,

Som ni vet har jag varit på läger hos Nicole de fyra senaste dagarna. Här kommer en utvärdering om vad vi gjorde alla dagar!
 
Söndag:
Vi kom dit runt halv 10, väntade på att alla skulle komma, kikade på lite film och sånt för att vänta på att regnet skulle lugna ner sig.
 
Första passet: Vi red till ett grustag där vi travade i grupp för att sen galoppera några varv två och två i grupp. Malle var otroligt taggad men gick superfint, han väntade på mig även fast han hoppade och studsade lite, haha.
 
 
Andra passet: Här hade det slutat regna och vi gick till sandtaget för att klättra, vi klättrade i en backe, travade lite och sen klättrade vi lite till där det även låg en stock som vi hoppade över, jätteroligt tyckte Malle!
 
 
Måndag:
 
Första passet: Vi red bort till en ridbana för att hoppa lite teknik och lydnad. Vi hoppade en trestuds på mitten, en oxer på långsidan och lite slalom på andra långsidan. I slutet höjde vi upp studsen och ändrade till en kombination som låg på 1,10 sista gången, supernöjd!
 
 
Andra passet: Var det bad som gällde, Malle traskade i utan vidare problem. Han älskade att trava och galoppera i vattnet och vågade faktiskt nästan simma bara det att han inte såg botten där man skulle simma. Det tyckte han var lite läskigt och därför kom vi aldrig ut dit. Trava och galoppera gjorde vi dock massor, ramlade av gjorde jag även, haha. Ni ska bara veta hur halt det blir..
 
 
Tisdag:
 
Långritt: Vi red till Siggesta för att spela minigolf, ritten var väldigt skumpig så jag fick kämpa med att sitta barbacka. Det gick dock bra! Golfen var hur rolig som helst, vet dock inte vilka som vann då båda lagen fuskade.. ;) Skratta gjorde vi dock så att det räckte och blev över, haha!
 
 
Onsdag: Sista dagen..
 
Första passet: Blev vi fotade av en riktigt duktig fotograf som kom till lägret. Vi badade igen och den här gången gick det bättre! Malle travade som bara den, han älskar det! :)
 
 
Andra passet: Det var tänkt att hoppa terräng men banan var blöt så vi red i grustaget och klättrade i sandtaget, jätteroligt även det!
 
Lägret har varit underbart, typ det bästa jag gjort! Massa vänner och hur roliga stunder som helst, detta måste göras om, utan tvekan! Malle har skött sig prima och utfört varje ridpass med bravur! ♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela