Marias & Marshmallows dagbok

Malle - 25 Oktober 2012

Publicerad 2012-10-26 11:40:39 i Ridpass och markträning,

Igår blev det ett barbackapass i paddocken. När jag skrittade fram började det att snöa, vilken vinterstämning det blev alltså! :)
 
Travade fram kort, kort då det är så svårt att sitta på honom i början när han inte riktigt jobbar igenom. Galopperade fram honom istället vilket verkade vara så bra för honom. Han kommer igenom kroppen riktigt bra och blev jättefin! Travade mycket sen när han var igenom ordetnligt och det var som en dröm att sitta på honom. Han var mjuk som en marshmallow i munnen (hihi) och så sjukt fin, bra framåtbjudning och en riktig dröm. 
 
Gjorde lite skänkelvikningar också, han spänner till lite när han känner att något annorlunda händer men sen går han ganska bra ändå. 
 
Nu när det har börjat gå så pass bra att rida dressyr ska jag börja göra lite mer övningar som gör att han får tänka lite i ridpassen också, nu när han har börjat slappna av så bra. Jag fick en liten känsla igår att vi kan klara vad som helst så nu ska här jobbas hårt, ingen slapp dressyr längre utan jobba, jobba. Det är viktigt för att Malle ska få ordentligt med muskler också, speciellt på ryggen där han har börjat bli lite låg. 
 
Kändes jättebra i alla fall, så himla fin var han! :)
 
Härlig sommarbild! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela