Marias & Marshmallows dagbok

Super tävlingsdag

Publicerad 2012-09-30 18:01:27 i Tävling,

Ååh, vad glad jag är för idag! Jag och Malle gjorde våran första dubbelnolla i hoppning i en LD+5. Vi fick några konstiga språng men i helhet är jag så otroligt nöjd och han hoppade allt med sånt sug så jag är så otroligt glad nu! 
 
Världens finaste lilla häst, jag älskar dig! ♥
 
 

Taggar tävling!

Publicerad 2012-09-29 22:16:35 i Tävling,

Det är en aning nervöst när jag tänker på tävlingen imorgon. Det ska bli sjukt roligt men är ändå lite nervös, egentligen behöver jag inte vara det då Malle gör precis det jag ber honom om, jag måste bara rida mig till det och så är det bara! 
 
Idag har jag gjort i ordning allt så imorgon blir det inte så mycket att göra, borsta Malle och lasta - sen drar vi till Drevinge. Denna tävling ska jag rida ordentligt!
 

Sova, sova!

Publicerad 2012-09-28 22:26:33 i

Nu kallar sängen så jag ska lyssna. ;) Är jättetrött efter veckan och ska försöka vila upp mig inför imorgon, har mycket att göra! Jag ska fixa allt inför tävlingen, planera inför tävlingsdagen (ja, jag gillar att ha koll på läget) och sen ska jag även städa i ordning rummet och bara ta det lungt, hoppas jag hinner med allt jag vill. 
 
Ni får ha en härlig nattsömn så hörs vi imorgon igen! 
 
 
 

Hjärta Chris Brown

Publicerad 2012-09-28 19:58:52 i Marias Musik,

Har börjat lyssna sjukt mycket på Chris Brown. Han är så bra, hade jag pengarna skulle jag inte tveka på att gå på hans konsert i November! ♥ Vare sig du gillar lugn eller poppig musik, lyssna!
 
Nu vart detta sjukt mycket bättre också då jag fick tillbaka mitt spotify! :D
 
 
 
 
 
 

Härligt med håltimmar!

Publicerad 2012-09-28 10:21:53 i

Gud vad skönt, blev en lång håltimme på mer än tre timmar i skolan. Inställd spanska och sen resurstid som jag kan göra hemifrån. Dessutom blir det lunch hemma, wonderful - trevlig fredag! :D
 

Redan en fredag

Publicerad 2012-09-28 07:22:09 i Ridpass och markträning, Stallivet,

Godmorgon! Bästa dagen på veckan kommen och jag har lite tid till bloggen såhär på morgen. 
 
Igår hann jag inte blogga något men idag ni. Jag red Malle och kom hem ganska sent då han var ett lermonster när han kom in. Han hade lera från topp till tå, på benen, halsen och t.o.m huvudet - pannan och öronen var leriga! Därför fick det bli en rejäl omgång med ryktkorgen innan jag kunde ta itu med ridningen. 
 
När jag väl kom till ridningen gick det bra i alla fall, han blev jättefin mot slutet och jag red med graman hela passet därför blev det ett kortare pass än vanligt, han var så duktig så. Gjorde lite skänkelvikningar och öppnor längst långsidan och han skötte sig prima! Idag är han alltså välförtjänt av en vila. 
 
Nu ska jag alltså till skolan, idag ser jag faktiskt fram emot den skum som jag är och vi hörs när jag kommer hem igen från stallet eller under dagen, ha en jättebra fredag! :D
 

Hoppning på min prins

Publicerad 2012-09-27 10:15:00 i Ridpass och markträning,

Hej, det var ett tag sen. Nu ska jag försöka blogga lite igen i alla fall, så mycket jag hinner och med små inlägg så att jag inte tappar inspirationen. 
 
Igår hoppade jag på min lilla arabprins. Först var det mycket folk i vägen men det gick ändå ganska bra. När vi höjde upp en liten bit stannade han två gånger, vi tappar galoppen lite i svängen (då det var ganska korta uppridningar) och då vart jag för passiv och han stannade. När jag sen fick över honom hoppade han jääättefint så jag är ändå nöjd. Det är mig jag måste jobba med, att inte bli för seg i det mentala och tveka, annars när jag säger åt honom hoppar har jättefint! Idag blir det antagligen lite dressyr, förhoppningsvis kan jag ha någon hjälptygel så att han släpper igenom helt och är avslappnad i ryggen, ska försöka jobba på att han ska reagera direkt på mina hjälper, att han lyssnar precis på vad jag säger. 
 
Vi hörs senare under dagen, ha en bra torsdag! 
 
 
 

Malles veckoplanering

Publicerad 2012-09-25 11:59:53 i Ridpass och markträning,

Måndag: Härlig uteritt
 
Tisdag: Jogging ute
 
Onsdag: Hoppning
 
Torsdag: Dressyr
 
Fredag: Vila
 
Lördag: Uteritt
 
Söndag: TÄVLING! LD+5 på Drevinge
 
Det blev en lite halvkonstig uppläggning.. Det var svårt eftersom att planerna inte varit helt klockrena på senaste tiden. Nu verkar det i alla fall löst sig ganska bra, tror det kommer gå bra på söndag även fast upplägget inte blir helt efter förhoppningar, vi gör det bästa av saken! 
 

En regnig lördag

Publicerad 2012-09-22 15:46:47 i

Hej på er!
 
Igårkväll blev en riktig snyftar kväll, The Last Song är så otroligt sorglig och grät mer än vad jag någonsin gjort till en film! 
Idag vaknade jag tidigt, åt frukost och tog en lång promenad med Astrid. Nu efter lunch har jag bakat tårta i stora lass! Jag håller på med en prinsesstårta till lillebrors födelsedagsfirande då min farmor är här.
 
Resten av dagen blir nog ganska stressig, jag ska baka klart tårtan innan det blir stallet, hoppas det är bättre med Malles ben idag, då blir det skritt på honom. Hem hyffsat snabbt sen och då blir det duscha och äta innan jag och mamma åker in till stan. Därför hörs vi först ikväll igen, ha en bra lördag! :)
 

When I look at you ♥

Publicerad 2012-09-21 19:23:00 i Stallivet,

Hemma efter en mysig stalldag med bästa Malls! Tyvärr kändes han lite svullen i benet idag också men gick en promenad med honom i området som var jättemysigt, det regnade dock lite, duggregn som mot slutet blev en aning mer. När vi kom tillbaka fick han på sig ett mysigt fleecetäcke så att min älskling inte fryser inatt när kylan börjar närma sig. Det märks verkligen att det börjar bli höst, löven trillar och blir så vackert färgade, fint
 
Ikväll blir det en lugn kväll hemma, strax god middag och sen tänkte jag sätta på en film - The Last Song, så fin!  Kanske blir det lite plugg också, ska isåfall skriva på en inlämning i svenska, inte något tråkigt alltså. Vi hörs senare, kyss
 
 
 ♥

Orolig..

Publicerad 2012-09-20 19:23:45 i Stallivet,

Idag när jag började borsta på Malle märkte jag direkt att han var riktigt svullen på ena frambenet när jag tittade på benen första gången. Hatar när sådant händer utan att man vet varför så det fick bli lite promenad runt stallet på hårt underlag och sen masserade jag in benet med arnika. Hoppas verkligen att svullnaden har lagt sig till imorgon, jag blir orolig direkt när något händer Malle! Han är min skatt och inget ont får någonsin hända honom! 
 
Jag mockade och gjorde hö innan så jag kunde åka hem ganska tidigt idag, ska plugga lite efter att jag ätit (som blir alldeles strax). Har börjat tycka att det är jättemysigt att sitta vid datan, lyssna på musik och plugga - hög mysfaktor så därför får det bli så även idag! 
 
Hoppas ni får en trevlig torsdag eftermiddag, imorgon är det fredag! :)
 
 
Älskar dig så! ♥
 
 

Dåliga matvanor

Publicerad 2012-09-20 12:23:46 i Hälsoliv,

Ååh, har fått riktigt dåliga matvanor måste jag säga! Det är verkligen inte likt mig att må dåligt över mina matvanor då det intresserar mig mycket att äta rätt, må bra och röra på mig ordentligt.. 
 
Nu är mina matvanor sämre än vad de någonsin har varit skulle jag tro, jag äter dåliga tider, ojämna tider och även dåliga portioner! 
Frukosten är hyffsat bra, dock lite stor då det blir ojämnt med resten av dagen, dock är frukost den bästa måltiden alla kategorier och jag vill kunna ta det lugnt när jag äter så jag ska försöka börja äta lite långsammare och verkligen ta det lugnt på morgonen! Lunchen äter jag verkligen inte bra, ibland blir det ingen lunch alls och om jag äter blir det väldigt lite, om jag inte går hem på lunchen. Efter skolan åker jag ju alltid till stallet och där tänker jag aldrig på att jag är hungrig eller nå så det är inga problem egentligen. Dock är jag ju väldigt hungirg när jag kommer hem så middagen blir heller inte jämn. Detta är verkligen ett problem för mig då jag gärna vill äta jämna portioner, ingen större än den andra liksom. Dessutom vill jag äta ungefär samma tid varje dag så att jag får in rutiner. 
 
Världens godaste bröd jag bakade här om veckan, tranbär och äppelbitar.
 
Just nu mår alltså min mage inte så bra, den blir otroligt förvirrad om man kan säga på det viset. Jag har bestämt mig för att vara riktig noggran med mina matvanor, äta nyttigt och må bra igen. Därför kommer det bli väldigt strikta planeringar om dagarna vilket jag tror antagligen kommer vara nyttigt för mina läxor, inlämningar och prov också, då får jag mer koll vilket jag tycker mycket om. 
 
Ett ganska meningslöst inlägg egentligen, hoppas att någon kanske fick lite inspiration i alla fall, annars vad detta bara ett inlägg för mig, jag blev nämligen inspirerad av att fortsätta med hälsolivet! :)
 
 

En till vilodag

Publicerad 2012-09-19 12:45:31 i

Hej på er!
 
Tillbaka igen efter en liten paus.. Jag hade smått panik igår då vi hade både prov och läxförhör till dagen, hemskt!
Provet gick bra i vilket fall, även fast jag hade ångest, panik och var typ gråtfärdig - oups!
 
Malle fick tyvärr vila igår, även fast jag hade planerat uteritt. Dels regnade det massor och sen hade jag ju bråttom hem eftersom att jag gärna ville plugga ( läs var tvungen ). Tog i alla fall hand om honom och så fick han gå ut i en liten paddock. Anledningen till att jag inte kunna rida i ridhuset var att det var hoppträning hela kvällen och jag ville ju inte stressrida på typ 20 minuter utan fram och avskrittning. 
 
Idag blir det i alla fall hoppning och om inte det går så blir det dressyr eller uteritt, haha - alltså lite vad vi känner för. Vi hörs senare under dagen, jag ska verkligen försöka skriva ordentliga inlägg nu, peppa mig! 
 

 
 
 
 

Malles veckoplanering

Publicerad 2012-09-17 11:36:00 i Stallivet,

Måndag: Dressyr, fokus på skänkelvikningar.

Tisdag: Uteritt
 
Onsdag: Hoppning, kanske bana.
 
Torsdag: Lång skrittur
 
Fredag: Dressyr, fokus på galoppfattningar.

Lördag: Uteritt
 
Söndag: Vila, massa mys!
 
Den här veckan har jag bestämt mig för att inte stressa något i stallet - inte bara gå och prata med människor eller bara gå runt och inte göra något utan göra allt lugnt och noggrant men vara effektiv, i helgen kan jag ju dock chilla runt, då ska jag utnyttja helgen till fullo o all tid man har. Detta blir en bra vecka!
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag

Publicerad 2012-09-13 12:26:00 i

Imorgon är det fredag! :D
 
Idag är det skola fram till 15.30. Då åker jag direkt till stallet och rider ut på Malle, får bort lite träningsvärk från hoppningen ifall han skulle ha någon! Det blir alltså en mysig eftermiddag i stallet.

Ååh, längtar jättemycket till helgen, detta blir en awesome helg precis som nästa kommer bli! Det är tävlingar på Evlinge som jag ska vara med på som funktionär under söndagen, på lördagen ska jag fota massor av fina ekipage, som jag känner och som jag är helt obekant till, hoppas det är bra väder så att bilderna blir bra. Jag ska dessutom baka goda cupcakes i helgen, någon som har en gissning om vad smakerna blir?
 
Hoppas ni har en fortsatt bra Torsdag, det ska jag ha! ♥
 



 
 
 
 
 
 

Hoppeli hoppa

Publicerad 2012-09-12 19:55:20 i Ridpass och markträning,

Ååh, idag är jag glad! Har nämligen skuttat på Malle dagen till ära.
 
Började med uppvärmning, framåtbjudning till en början och sen tempoväxlingar i trav och galopp. Började hoppa fram lite lågt för att sen höja upp till drygt 80, ingen höjd idag men det var längesen han hoppade ordentligt och idag fokuserade vi på att göra det enkelt! Hoppade några gånger i båda varven på hyffsat kort avstånd för att sen rida på lång anridning vilket gick hur bra som helst, fick verkligen ett fint sista hopp så då travade jag av.
 
Han var fin i avtravningen också, lite hög i formen till en början men sen gick det jättebra, min duktiga lilla prins! ♥
 
Mitt älskade hjärta, du förstår inte hur mycket jag älskar dig! ♥

9/9 Svettigt dressyrpass

Publicerad 2012-09-10 16:30:00 i Stallivet,

Igår blev det ett riktigt svettigt trimpass! Red ett ganska kort pass men oj så jobbigt det var!
 
Ställde högre krav än vanligt på honom och krävde att han skulle jobba i formen istället för att bara slappna av, sänka huvudet lite och släpa benen efter sig. Idag var det bakbenen mer igång (det ska förbättras ännu mer), bättre linje på halsen och mer framåt.
 
I galoppen red jag på framåt, ökade på ett par långsidor för att sen rida lite volter som var i bra tempo, Malle vart riktigt duktig och när jag bestämt skänklade på honom en långsida var han jätteduktig och framåt sen.
 
I slutet var han himla fin och bättre i handen än i början. Jag kände att jag störde honom lite mycket ett tag där så det får vi också jobba på men i övrigt var det ett bra pass!
 

Malles vecka

Publicerad 2012-09-10 13:26:00 i Ridpass och markträning, Stallivet,

Måndag: Promenad (Vila)
Tisdag: Jogging ute
Onsdag: Hoppning
Torsdag: Uteritt
Fredag: Dressyr
Lördag: Klättring i skritt
Söndag: Dressyr ev. bommar
 
Blir en hyffsat tuff vecka, börjar lite lätt med en lätt promenad som blir som vila, bara att jag gärna vill att han rör på sig lite för att inte stelna till i boxen.
Resten av veckan blir ganska hård för honom, men det fixar han bra. Det märks att han börjar få lite bättre kondition nu och pälsen början bli lite mindre fluffig och tung för honom - den brukar komma i början av hösten och sen släppas innan vintern.
 
 
 
 
 

Då var det måndag igen!

Publicerad 2012-09-10 11:17:00 i

Helgerna bara flyger iväg. Den här veckan finns det mycket att hinna med, plugga bra, rida bra och blogga bra!
 
Idag har jag och Malle stått på Sandö i exakt en månad. Tiden går så otroligt fort och det känns som att vi precis flyttade dit. Idag står lite plugg på schemat, åka till Nacka och köpa höstjacka för att sen åka till stallet och gå promenad med Malle, han får ta det lite lugnt idag. :)
 
Hoppas ni får en bra dag, har massa inlägg att ladda upp med - håll utkik!
 
 

Mot grymma stallet och bästa ponnyn!

Publicerad 2012-09-09 15:37:15 i

Nu ska jag alldeles strax dra mig mot stallet, det blev en sväng till Hööks och fick med mig riktigt bra grejer - visar er med bilder sen!
 
Ville bara säga hej helt enkelt, vi hörs mer när jag kommer hem! Nu är jag riktigt taggad för stallet.
 
Måste även dela med mig av en riktigt grym låt, nya favoriten!
 
 
Lyssna!

Good morning!

Publicerad 2012-09-09 10:48:12 i

Godmorgon på er!
 
Har bara chillat nu på morgonen faktiskt, tittat lite film och så - tagit det lugnt inför jobbiga skolveckan!
Idag händer inte mycket, ska snart åka till Hööks och kika och sen blir det stallet på eftermiddagen, mysig dag ändå.
 
Vi hörs senare under dagen, puss! ♥
 
Nu: Promenad med bästa vovve!

Ridning i spöregn och hagel..

Publicerad 2012-09-08 23:19:32 i Stallivet,

Hej på er! Sitter i mitt rum, jättemätt och med gäster ute i vardagsrummet. Vi har vänner på middag alltså och jag är helt fullproppad av all mat jag ätit under kvällen.
 

Stallet idag: Jag och mamma åkte till stallet, mockade och fixade höpåsar innan Malle kom in. Då blev det borstning och sen barbackaritt ute i "samhället". Malle och jag hade lite konflikter men kom till slut överrens väldigt bra och han blev riktigt fin i skritten. Efter ungefär halva ritten började regnet ösa ner och med jämna mellanrum haglade det för fullt också. När vi kom tillbaka till stallet var vi så blöta att man hade kunnat tro att vi hade badat likagärna.. Slängde på Malle ett fleecetäcke som han får stå med över natten också. Imorgon blir det lite hoppning tidigt på förmiddagen förhoppningsvis, hoppas även på att mamma följer med så kanske jag kan få lite film och eventuellt lite bilder också, hade inte varit helt fel! Det blir även lite shopping imorgon, även det förhoppningsvis.
 
Nu ska jag kanske vara lite sociala med våra gäster innan jag går och nannar, ha en fortsatt trevlig kväll/natt! ♥
 
 
 

It's Friday, Friday!

Publicerad 2012-09-07 12:41:54 i

Äntligen fredag! Härligt, eller hur!?
 
Idag blir det skoldag fram till halv 4, då sticker jag till stallet och rider ut på finaste hästen i världen, det blir antingen på grusvägarna eller i skogen - det återstår att se vad vädret lutar åt.
 
Vi hörs ikväll, jag har lite inlägg på lager så jag hoppas ni tittar in till kvällen och ser vad jag har att bjuda på. :)
 
Ha en bra fredag nu, det ska jag ha!
 

Kvällsfunderingar

Publicerad 2012-09-06 20:27:18 i Ridpass och markträning, Stallivet,

Förlåt för lite sämre uppdatering idag, ska försöka göra bättre ifrån mig i helgen - det lovar jag!

Idag var en lite sämre dag i stallet, eller dagen gick väl ganska som vanligt men ridningen gick inge bra idag. Red i dressyrsadeln idag och det är något jag definitivt inte ska göra om någe mer! Jag gillar inte alls att rida i den så den ligger bara och samlar damm i princip..
Jag fick i alla fall ett bra avslut och när han var fin skrittade jag av. Även fast det inte gick så bra idag älskar jag min prins ofattbart mycket, han är guldvärd och imorgon blir det en mysig uteritt, hoppas att det går bra då!
 
Nu på kvällen har jag pluggat lite språk, både engelska och spanska och jag ska precis gå ut med Astrid. Resten av kvällen blir det dusch och lite mer plugg, läsning och sånt. Vi hörs mer imorgon, då är det Fredag! :D

Jag älskar dig fin fina pollen! ♥

Mysig stalldag

Publicerad 2012-09-05 20:14:00 i Stallivet,



Godkväll på er!

Sitter hemma i sängen efter en lång skoldag, mysig stalleftermiddag och en god middag. Nu innan jag tar tag i lite plugg tänkte jag uppdatera er om vad jag gjort i stallet idag. Malle har tappat sin grimma i hagen så därför fick jag leta fram första bästa, i detta fallet en något för stor sådan.. Hehe!
 
Idag fick Malle nya skor och fick därför vila från ridningen.  När jag kom till stallet släppte jag ganska direkt ut Malle i hagen medans jag fixade boxen med mockning, nya höpåsar och rent vatten. När Malle kom in blev det lite mys och borst tid i stallgången. Eftersom att Malle vilade har jag inte så mycket mer att säga, det vanliga fixades och så kunde jag såklart fixa lite extra i stallet med Malle vilket alltid är uppskattat av oss båda skulle jag tro. Imorgon blir det ett dressyrpass som det ser ut nu!
 
Måste bara tillägga att jag är så himla glad över att jag har Malle, han är den som lyser upp mitt liv varje dag! ♥
 
Ha en bra kväll nu allihopa, jag ska göra spanska läxan.. Puss!
 

Flyttat till världens bästa stall

Publicerad 2012-09-05 11:08:21 i Stallivet,

Tänkte berätta lite om lite nytt som har hänt medans jag har en liten paus härifrån.
 
Ni vet ju att hela stallet blev uppsagt där vi stod och vi var tvugna att flytta med väldig kort varsel.
Som tur var löste det sig till det bästa och vi har hittat stallet precis för oss!
 
Vi har kommit till ett stort stall där vi står i en väldigt liten utbyggnad där det endast är 4 boxar. Vi har våra egna skåp därinne och det är så himla mysigt där.
Ridhuset är stort och ljust, det står en massa ungdomar och ponnysar där vilket jag är himla glad för och alla är så himla härliga och snälla framför allt! Ridvägarna är även toppen, skogen helt magisk och det finns oändligt med stigar. ♥
 
Jag älskar vår nya stallplats och vi har snart stått där i en månad!
 
 Vill nu se bilder på stallet klicka er in HÄR!
 

Duktig ponni!

Publicerad 2012-09-04 19:01:05 i Ridpass och markträning, Stallivet,

Idag blev det en snabb longering i ridhuset, regnet smattrade lite lågt utanför och det var träningar resten utav kvällen så jag fick passa på innan vilket blev lite tidspress men ändå inte stressigt. 
 
Malle var otroligt duktig idag, så himla glad och nöjd över honom! Han var lite spänd i början som vanligt men efter en liten stund släppte det och han blev riktigt fin både i traven och galoppen - i dessutom svåra varvet som vi körde andra halvan utan passet.
 
Vi höll på i en halvtimme ungefär vilket jag aldrig trodde jag skulle hinna med då jag trodde träningarna började tidigare än vad dom gjorde egentligen så det blev perfekt med min tidsplanering.
 
Nu, resten av kvällen blir det plugg för hela slanten och mys med te och äpple lite senare på kvällen. Ha en bra tisdag! ♥
 


Prinsen idag! ♥
 
 
 

Go måndag!

Publicerad 2012-09-03 20:45:00 i Ridpass och markträning, Stallivet,

God kväll på er!
 
Dagen har varit riktigt bra, det har varit otroligt bra väder och efter skolan åkte jag direkt till stallet där jag stannade tills nu i princip! Det var många i stallet idag vilket gjorde att jag fastnade för att prata och det blev en uteritt tillsammans med Carina och Ruzzin i den härliga solen på kvällskvisten.
 
Vi red en bra bit och Malle trampade på riktigt bra i skogen och på grusvägarna - älsklingponni! ♥
 
Nu har jag precis ätit middag och ska ta itu med lite plugg, ha en fortsatt trevlig måndag.
 

Veckoplanering - Malle

Publicerad 2012-09-03 11:38:00 i Stallivet,

Har börjat rida ordentligt nu på Malle och det går riktigt bra, han hade en liten vila och en liten svacka för några veckor sedan men nu är vi back on track igen. Har bestämt mig för att inte lata mig mer nu när det gäller varken ridningen eller skolan. I ridningen ska Malle bygga muskler men än någonsin! Han ska få klättra, jobba markarbete och bli riktigt fin i kroppen nu, det har jag bestämt mig för. Såhär ser planeringen ut för denna vecka:
 
Måndag: Uteritt
 
Tisdag: Tömkörning
 
Onsdag: Vila + få nya skor
 
Torsdag: Dressyr med fokus på form och lösgjordhet
 
Fredag: Uteritt
 
Lördag: Skritt med klättring
 
Söndag: Markarbete/hoppning
 
 
 

Svenska äpplen ♥

Publicerad 2012-09-02 19:45:00 i Hälsoliv,

Ååh, vad glad jag är! I affären idag hade det äntligen kommit svenska äpplen vid namn Discovery till äppelhyllan, som jag längtat.
 
Själv tycker jag våra egna svenska äpplen slår allt inom matväg och även godisväg - det är det godaste som finns! Håller ni inte med mig?
 
 
Alla i huset älskar verkligen de svenska äpplena, min lillebror och hund är förutom mig väldigt förtjusta!

Bestämt mig

Publicerad 2012-09-01 21:59:53 i

Hej på er bästa läsare som fortfarande hänger kvar även fast uppdateringen har varit nere ett bra tag nu! (Lång mening..)
 
Nu har jag bestämt mig för att starta upp bloggen igen, dock kommer det bli ett par förändringar. Detta kommer vara en blogg helt på mina villkor, inget för att få mycket läsare (fast det är alltid roligt med bra statistik såklart!) eller för att jag måste - endast för att jag tycker det är så roligt! Jag får så himla mycket inspiration från andra bloggar att det inte finns, jag blir riktigt motiverad att blogga vilket är jättehärligt! Jag saknar verkligen att skriva om dagens ridpass, shopping, åsikter och allt vad man kan skriva på en blogg.
 
Bloggen är en jättebra sak för att minnas lite bättre och reflektera över träningar med Malle, träningar för mig själv och allt. En öppen dagbok alltså, för andra att läsa och ta del av!
 
Jag kommer även blanda in lite vardag också, hälsolivet som intresserar mig otroligt mycket och även vardagsprat med allt vad en tonåring har i tankarna. Helt enkelt en dagbok som är öppen för andras tankar och åsiker.
 
Detta ska bli jätteroligt och det är en hel del som har hänt sedan sist vilket kommer bli till egna inlägg kort framöver! Dock behöver jag lite hjälp med att komma igång lite till.. Jag skulle vilja ha en ny design på bloggen för att få upp motivationen ytterligare och undrar om det är någon läsare som känner sig manad till att göra den åt mig - såklart med en länk till höger i menyn som utbyte. :) Skicka en kommentar isåfall!
 

Startar upp med en favoritbild som är från väldigt längesen men så otroligt betydelsefull! ♥

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela