Marias & Marshmallows dagbok

21. Någon jag vill träffa

Publicerad 2012-07-31 13:37:00 i

Blev en liten paus i listan ett tag, dock är den himla bra eftersom att man får inspiration när man ska göra tidsinställda. Därför får ni läsa från den (och även lite andra inlägg utanför listan såklart) medans jag är på Gotland.
 
Hm, måste nog vara en i mängden och säga Rolf Göran på denna punkt, som ingen annan gör.. ;)
 
Nej, men det hade varit grymt roligt och t.ex. träna för Roffe eller bara få se stallet där hans hästar står och se när han rider!
 
Förresten tycker jag verkligen det är super att ridplatsen börjar ta mer plats i större sammanhang som att Roffe fick äran att bära svenska flaggan på OS-invigningen!
 
Roffe och Casall La Silla

Godmorgon!

Publicerad 2012-07-31 08:43:15 i

Godmorgon på er!
 
Jag har precis ätit frukost och ska göra iordning mig nu. Strax åker vi och skriver kontrakt i nya stallet dit vi också flyttar snart. Ska bli väldigt skönt att flytta faktiskt även ifall jag kommer sakna vänner på Norra otroligt mycket..
 
När vi har skrivit kontrakt så blir det hem och packa det sista innan vi åker till färjan, mot Gotland! Vi hörs senare. :)
 
En par glada Malle-öron får stå för bilden! 

30/7 Skritt + liten trav

Publicerad 2012-07-30 21:48:16 i Ridpass och markträning,

Idag blev det ett ordentligt pass med mycket skritt. Malle skötte sig suveränt och vi skrittade en hyffsat lång runda i området tillsammans med Jessica och April. På vägen hem travade vi lite också, inte alls långt idag utan idag blev det mest ordentlig skritt. Malle var jätteduktig, pigg och glad - jättenöjd! :)
 
Jag hade även flugpannbandet på vilket Malle verkade otroligt nöjd över, han gick inte och skakade på huvudet eller verkade besvärad av flygfäna, bra!
 

Mot stallet!

Publicerad 2012-07-30 16:26:46 i

Sitter och tittar på OS just nu, terrängen pågår och det har varit ootroligt många olyckor, läskigt!
 
Svenskarna går det dock väldigt bra för, superroligt. Ludvig red nyligen och ligger tvåa för stunden - hoppas det håller i sig!
 
Jag åker till stallet och rider Malle nu, skritt och trav som vanligt dom senaste dagarna. Vi hörs senare ikväll, håller på att förbereda tidsinställda för fullt eftersom att jag åker till släkten på Gotland imorgon.
 
 

Joggingtur och promenad

Publicerad 2012-07-29 23:07:42 i Ridpass och markträning,

Ikväll hade jag och mamma kvällsfodringen i stallet och tog hand om Malle på samma gång. Tog med oss Malle och Astrid på promenad i lite drygt en halvtimme. Vi promenerade en bit i skogen och sen joggade jag och Malle lite också på en annan väg, i början var Malle lite seg och gick efter en bit men sen när vi travat en bit kom han igång ordentligt och jag fick verkligen kämpa för att hänga med i Malles tempo, haha.
 
En riktigt mysig promenad/joggingtur, dock började det åska och blixtra när vi fodrade hästarna (efter promenaden) och regnet öste ner ett tag..
 
Orkar inte ladda över någon bild nu men det kommer imorgon, hehe!

Hissar från Hööks

Publicerad 2012-07-29 19:16:44 i Utrustning och shopping,

Antar att dom flesta har sett Hööks nya katalog för höst/vinter 2012. Jag måste säga att det finns vissa saker som är riktigt snygga! JH collection har förbättrats otroligt tycker jag och har otroligt snygga grejer för min smak.
 
Här är några av mina hissar:
 
 
 
 
Har blivit riktigt förtjust i de långärmade pikéerna och tror jag kommer bära många såna i stallet i höst!
 

Resa, resa!

Publicerad 2012-07-28 20:18:56 i Malle och Maria ♥,

På Tisdag ska jag iväg igen på en semestervecka med familjen. Denna gången åker vi till Gotland och till släkten där. Jag längtar efter mina kusiner som jag bara träffar några enstaka gånger om året, tyvärr!
 
Min bästa hästpassare Alexandra har hand om Malle vilket såklart känns tryggt och när jag kommer hem igen, en vecka senare, kommer jag kunna rida i stort sett som vanligt på Malle igen, toppen!
 
Jag ska njuta under veckan med mina kusiner och släktingar och förbereder tidsinställda, dock kommer jag säkert kunna uppdatera "live" också någon gång så utan uppdatering blir ni inte! ;)
 

Snabb trav, snabbare trav, snabbast trav!

Publicerad 2012-07-28 17:56:02 i Ridpass och markträning,

Nyss hemkommen från stallet. Idag var det första dagen med trav för Malle sen lilla vilan vilket han tyckte var mer än roligt! Jag och Julia red ner till vattnet för att sen fixa traven på ängen. På vägen fick vi dock ofrivilligt sällskap av två stora bromsar så vi fick trava ner till vattnet innan också för att komma ifrån dom..
 
Malle var som sagt jättepigg och travade på med världens lägning, hans specialitet! Jag var i alla fall nöjd över honom, det var roligt och han var jätteduktig. :)
 

Driving me crazy!

Publicerad 2012-07-27 12:40:57 i

Har nyss varit ute med Astrid på en härlig promenad när dom dumma lastbilarna som kör runt i vårat område gjorde mig tokig. Det går inte att gå utan behöva se upp för lastbilar, grävmaskiner och äckliga grejer, det gör mig galen! 
 
Annars var det en riktigt härlig promenad runt området och vid vattnet. Astrid tog två sköna dopp i sjön också, en precis i början av promenaden och en när vi var tillbaka, då simmade hon också nästan. Tror hon tycker det är skönt att svalka av sig när hon gått en hel promenad i den varma solen!
Härligt!
 
Efter promenaden hittade jag även den nya Hööks katalogen i brevlådan, snacka om snygga prylar!
 

Stallplats

Publicerad 2012-07-27 09:13:11 i

Hej på er!
 
Har varit lite dålig uppdatering på senaste tiden, ska försöka bättra mig. När jag väl kommer igång och skriver tycker jag ju att det är roligt men det är bara det att komma igång..
 
Det som har hänt på senaste tiden är att jag antagligen har hittat stallet som Malle och jag ska flytta till, vi får ju inte stå kvar på det stället som vi står nu. Detta stallet verkar helt underbart, det är ett privatstall med grymma träningsmöjligheter, hyffsat bra bussförbindelser, fina ridvägar och ett underbart fräscht stall! Jag och min mamma ska åka och titta lite närmre och bli rundvisade imorgon, antagligen gillar vi det och kommer stå där ifall vi får plats. Detta kommer nog bli superbra!
 
Malle har jag nu skrittat sen i Tisdags. Igår blev det också lite småklättring i skogen, inga branta backar men lite skogsträning och backar ändå. Idag blir det en lite längre skrittur på plant underlag.
 

Ridit på Malls

Publicerad 2012-07-24 20:22:25 i Ridpass och markträning,

Idag skrittade jag på Malle för första gången sen hans sommarvila började, för nästan tre veckor sedan. Det var underbart att sittapå lilla hästens rygg igen även fast myggor, bromsar och flugor störde otroligt mycket. Malle var jätteduktig i alla fall även fast det var jobbigt att gå förbi hagen när vi skulle iväg på ritten, söto! :)
 
Det ska bli otroligt roligt att komma igång och rida igen, nu ska vi kämpa för att utvecklas och uppfylla våra mål!
 

20. Något jag vill göra

Publicerad 2012-07-22 17:35:39 i

Åh, vilken klurig "fråga". Jag brukar faktiskt aldrig tänka så mycket på vad jag vill göra, eller en sak vet jag att jag vill göra men den är lite av hemlig, eller inget jag berättar.
 
En sak jag dock jättegärna skulle vilja göra är att åka till falsterbo med några vänner nästa sommar, hoppas det kan gå igenom!
 
 
Jag, Ida och Lorenzo i Globen under Stockholm Horse Show!

19. Andra sporter jag hållt på med utöver ridning

Publicerad 2012-07-21 09:09:31 i

Hm, den enda sporten jag hållt på med utöver ridning är fotboll. Det gick jag på när jag var runt 10 år kanske och höll på typ en månad, inget för mig helt enkelt!
 
Jag håller fast vid ridningen men håller även på med några instrument som hobby, fast det är ju ingen sport. ;)
 
 

15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?

Publicerad 2012-07-17 19:38:19 i Malle och Maria ♥,

Jag är ganska säker på att hästar och ridning får mig att må bra då hästar är så otroligt glada djur, dom är inte alls som människor utan dom går helt och hållet att lita på och är dom allra bästa kompisarna (tillsammans med hundar såklart!) som går att ha.
 
Inom ridningen tror jag att jag fastnat för just ridning och varför det gör mig så glad är ju dels för att det är så roligt att märka utveckling, att man kan ha riktigt bra pass för att sedan jobba vidare - tävla och belönas. Sen är det något generellt med hästar och ridning som bara får mig att må så bra, vara så glad och jag älskar det helt enkelt!
 
 
Jag älskar att rida och umgås med hästar, det är det underbaraste som finns! ♥

14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)

Publicerad 2012-07-16 15:41:25 i

Hm, det finns nog mycket saker jag gör otroligt många saker otroligt ofta men inte varje dag, t.ex. rider som jag gör väldigt ofta men inte varje dag.
 
Saker jag gör varje dag i alla fall är; är hos Malle, äter, dricker, sover, duschar, äter, pratar osv. sånna saker ni vet. Som är självklara att man gör. Sen skulle jag också tro att jag är inne på bloggen och facebook varje dag, hehe.
 
I stallet vardagsligen borstar jag Malle, gosar med han, mockar (inte sommaren såklart), packar höpåsar, fyller krafthinken och sånna saker.
 
Det är säkert några saker jag glömt som jag gör varje dag och när skolan är igång är det ju fler saker man gör varje dag som åka buss till exempel. Mer kommer jag nog inte på.. 
 
 
 
 
 
 

Saknade Malle

Publicerad 2012-07-15 19:27:50 i Malle och Maria ♥,

Idag har jag äntligen träffat Malle efter semestern och ååh så saknad han var. Den känslan när man träffar honom igen och bara får mysa hur mycket som helst är ofattbar!
 
Direkt stannade jag vid hagen när jag kom till stallet och myste en stund med Malle och då var det massa mys, pussar, klappar och kramar men Malle stod mest och sov under den stunden, sötis! När jag gick upp till stallet och hämtade massa godis och en borste vart Malle mer glad, mest över godiset - hehe. :)
 
Hur som helst var Malle hur mysig som helst idag och jag har saknat min älskling hur mycket som helst. Imorgon tänkte jag ta upp honom till stallet och borsta ordentligt på honom, en massa mys står såklart också på schemat. ♥
 

13. Min högsta dröm

Publicerad 2012-07-15 13:55:29 i Malle och Maria ♥,

Oj, det är riktigt svårt att säga sin högsta dröm när man är 14 år endast. Därför kan jag inte riktigt säga någon långsiktig dröm då jag inte är säker på vad jag vill göra, kommer göra och sånt.
 
Något jag hemskt gärna skulle vilja just nu i alla fall är att komma in på mitt drömgymnasium. Ett ridgymnasium där jag kan ha med Malle och utvecklas både inom hästhantering och ridningen, det är min absolut högsta dröm just nu!
 

Home Sweet Home

Publicerad 2012-07-14 22:47:36 i

Hej på er!
 
Idag har dagen mestadels bestått utav bilåkning och jag har sovit ungefär 90% av resan, haha! Kunde inte sova alls inatt, mina ögon har kliat i princip hela veckan så semester var väl inte så roligt ur den synvinkeln. Vi har dock gjort en massa roligt så jag tänkte mest på det när vi var hemma i stugan på kvällen och natten.
 
Hur som helst, det är skönt att vara hemma och att få sova i sin egna säng igen. Imorgon ska jag träffa min efterlängtade Malle igen, saknar bebisen massor nu! ♥
 
Nu blir det film och en lugn (sen) kväll. Ha det bra, vi hörs med normal uppdatering imorgon igen!
 

12. Min favoritgren

Publicerad 2012-07-14 14:14:00 i

Denna punkten tycker jag är riktigt svår! Eftersom att jag tycker om både hoppning och dressyr väldigt mycket men det jag mest av allt älskar är att galoppera och hoppa i naturen blir resultatet helt enkelt fälttävlan.
 
Även ifall jag inte har tävlat eller hoppat mycket terräng så måste det vara min favorit, man kan både hoppa på bana, rida dressyrprogram och hoppa i naturen. Alla saker som jag älskar.
 
Mitt mål är att någon gång prova lite fälttävlan med Malle då jag vet att han älskar det och även att han tränat mycket terräng med förra ryttaren så är det ett måste!
 
 
 

Hoppning på ridbana

Publicerad 2012-07-13 10:00:00 i

Eftersom att jag inte har visat så mycket bilder från Nicki - lägret jag var på kommer en till hög med bilder här. Det här passet red vi bort till en ridbana och hoppade. Malle var lite seg för skänkeln men hoppade bra ändå! Sista gången hoppade vi en oxer på 1,10 m. Jag var jättenöjd!
 
 
Har ni hittat någon favoritbild/favorithopp?
 

10. 10 saker som du inte visste om mig

Publicerad 2012-07-12 16:56:00 i

1. Jag har min naturliga hårfärg, jag har alltså aldrig färgat håret.
 
2. Jag har aldrig brutit något ben i kroppen. 
 
3. Jag och Malle gjorde våran första start på våran ettårs-dag.
 
4. När jag blev skötare på ridskolan fick jag Bell, samma ponny som fortfarande är min absoluta favorithäst på ridskolan!
 
5. Den här våren hoppade bara jag och Malle Pay n Jump och en hemmatävling, nästa säsong blir det mer tävlingar i hoppning.
 
6. Nästan hela min släkt bor på Gotland och ibland önskar jag att min familj bodde på en egen gård där.
 
7. Jag har aldrig varit i Skåne.
 
8. Mitt smeknamn är Maja och hela min släkt kallar mig det, egentligen vill jag att alla kallar mig det då det enligt mig är mycket finare än Maria.
 
9. Det är otroligt svårt att komma på 10 punkter som är ganska okända om en.
 
10. Jag har opererat mina stortå - naglar flera gånger av nageltrång.
 
Kände att det spårade ur lite några gånger och jag berättade lite random om mig själv men varför inte? ;)
 
 
Jag och Bell ♥
 

Sant vs. Falskt

Publicerad 2012-07-12 08:36:00 i

Tänkte ha en liten tävling här på bloggen nu medans jag är borta. Den går ut på att gissa så många rätt som möjligt på dessa sant eller falskt frågor jag snart läser upp. Temat är såklart mig och Malle och alla kan vara med.
 
För att tävla är det bara att lämna en kommentar med svaren, svårare än så är det absolut inte!
 
Påståenden:
1. Jag har ätit en mask.
2. Malle har massor av smeknamn, bl.a. Mallis, Mallen, Mallii.
3. Jag har räknat ut mina betygspoäng från 8:an.
4. Jag älskar att sola.
5. Jag är livrädd för spindlar.
 
Nu har ni lite att fundera på och svara på, när jag kommer hem får ni svaren!
 

9. Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför

Publicerad 2012-07-11 10:44:00 i

Det finns flera jag skulle vilja byta liv med för en dag, vem som helst som syns i rampljuset hade nog alla velat pröva på för en dag om dom fick chansen. 
 
De första jag tänkte på när jag såg denna punkten var dock stora hästbloggar. Det hade varit så häftigt att komma på tävlingar och få en massa foton av helt främmande människor efter ritten eller ta "idol - bilder" med små tjejer som beundrar en. Det hade varit så himla häftigt att nå ut till och vara en förebild för så många människor, det hade jag velat göra!
 
 
Linn Olsson och Chagall!
 

En hälsning från Västkusten

Publicerad 2012-07-10 22:12:07 i

Hej på er!
 
Här kommer en liten hälsning live från Västkusten där jag är med familjen på semester. Idag har vi varit på Göteborgs Kexfabrik, ni vet dom som gör bl.a. Ballerina kakorna. Där köpte vi lite kakor som hade blivit tryckfel på förpackningen och såldes för mycket mindre pris, superbra och framför allt gott!
Vi köpte även en veckas internet när vi väl var inne i Göteborg som jag nu använder väl! ;)
 
Hoppas ni inte tycker det blir alltför lite inlägg med bara listan och några utanför den, på Lördag kommer jag hem igen, vi hörs säkert med lite fler "live-inlägg" under veckan som är kvar.
 
Ha det bra!
 
 

8. Min största rädsla inom hästsporten

Publicerad 2012-07-10 17:19:00 i

Den här punkten är lite lik förra punkten, en sak som aldrig får hända.
 
Den saken som aldrig får hända, alltså att Malle skadar sig eller att vi går omkull och båda skadar sig är såklart min allra största rädsla inom hästsporten.
 
Förutom dessa saker är jag inte så rädd av mig i ridsporten, jag har varit lite rädd för hoppningen förut men det har blivit mycket bättre så det kan jag inte säga är en rädlsa längre! Annars är jag inte så rädd, jag tycker om när det går fort och är inte rädd för att Malle ska göra mig illa på marken då han är så otroligt snäll, min pärla! ♥
 
 
Både jag och Malle älskar att hoppa och galoppera ute i naturen!

Vila på sommaren eller vintern?

Publicerad 2012-07-10 08:00:00 i

Det finns vissa delade åsikter om hästen ska vila på sommaren eller vintern då många har olika åsikter och även möjligheter till ridhus, hagar och en del annat också.
 
I mitt och Malles fall blir vilan lagd på sommaren och blir då i någr veckor, lite drygt två för att vara exakt. På vintern kan det bli en vecka med lite lugnare ridning för att återhämta sig men på vintern tycker jag inte hästarna ska vila. Enligt mig har hästarna mycket mindre att göra då (så länge hästen inte går på lösdrift såklart.), i Malles fall går han i hagen från 8.00 på morgonen till 14.30 på eftermiddagen och sen går han bara i boxen förutom när jag rider och pysslar med honom så det är inte jätteroligt att vara häst på vintern.
 
På sommaren däremot kan han gå i stora hagar, vara med kompisarna hela dygnet och äta när han vill. Ifall jag tänker mig in i hästens situation tror jag att det är mycket skönare att vila på sommaren. Ridning på vintern tycker jag också är ett sätt att få upp värmen i hästens kropp så att den inte fryser vilket den lättare gör om den står still under större delen av dygnet. Hade Malle gått på lösdrift eller haft mer tid i hage skulle kanske situationen varit annorlunda men sommaren verkar så mycket mysigare att vila på tycker jag. Hästen kan tralla runt i hagen och bara ta det lugnt!
 
 
Malle chillar på livet i stora sommarhagen! ♥
 
 

Badtime

Publicerad 2012-07-09 17:00:00 i

Här kommer ett gäng bilder från badningen på lägret jag var på i Juni. Det var riktigt, riktigt roligt tyckte både Malle och jag, trava och galoppera var det roligaste och plaska i vattnet!
 
 
Ett riktigt härligt minne som absolut måste göras om!

7. En sak som aldrig får hända!

Publicerad 2012-07-09 15:30:00 i

Oj, det finns många saker som såklart skrämmer inom hästsporten då det är mycket farliga saker som kan hända. Men det finns två saker som jag faktiskt måste nämna men som jag kan göra en sak av, denna sak skrämmer mig nog mest av allt! Vad som helst som skulle kunna hända Malle skrämmer såklart livet ur mig..
 
Bland det värsta som kan hända är att Malle skulle gå om kull, i en kurva med dåligt underlag eller kanske över ett hinder och att vi båda gör oss ordentligt illa. Att jg t.ex. blir rullstolsbunden och Malle skadar sig, det får inte hända!
 
 
 
 

Sommarlov för Mallen

Publicerad 2012-07-08 19:00:00 i

Som jag sagt tidigare har Malle nu fått sommarlov. Han fick det i Onsdags förra veckan. Han ska få vila helt på sommarbetet fram till den 22 Juli, så vilan blir i ungefär två och en halv vecka. Sen fortsätter en ganska lugn igångsättning för killen där vi först skrittar i en vecka ungefär och sen fortsätter i trav och galopp men lite lugnare ridning. När jag kommer hem från sista semesterveckan på Gotland börjar vi rida som vanligt igen.
 
Det blir skönt för honom att vila lite nu under sommaren så att vi kan köra på ordentligt i höst igen! Är så otroligt taggad för tävling och träning i höst.
 
 
Älskar dessa bilder tagna dagen efter att hästarna släpptes ut på bete, härligt ljus och världens finaste motiv! ♥

6. Alla hästar i stallet

Publicerad 2012-07-08 09:00:00 i

Oj, denna punkten är svår eftersom att det är så många hästar i stallet men jag kan skriva om dom som går tillsammans med Malle nu!
 
Bailando, br. storhäst inriktning dressyr.
 
Wicke, mörkbrun/svart storhäst inriktning allround.
 
Zoran, skimmel storhäst inriktning dressyr (?)
 
Laddie, skimmel ponny inriktning allround (?)
 
Cherdil, brun storhäst inriktning allround.
 
Devin, brun storhästtravare inriktning allround.
 
Charlie, fux storhäst inriktning allround mot dressyr (?)
 
Och sen Malle såklart. :)
 

5. Favoritbilder jag tagit

Publicerad 2012-07-07 13:20:00 i Fotat,

Denna punkten är såklart svår, det är lättare (tycker jag) att hitta favoritbilder på sig själv och hästen men det har jag ju inte tagit själv..
 
Här är några bilder som jag är nöjd med som jag har klickat:
 
 
 Hittar du någon favorit?
 

4. Det här är jag bra på

Publicerad 2012-07-06 17:45:00 i Malle och Maria ♥,

Den här punkten är alltid svår tycker jag, att komma på bra sidor hos sig själv..
 
Vad jag kommer på just nu är jag väldigt avslappnad när jag rider, speciellt utomhus. Jag är aldrig spänd eller rädd att Malle ska hoppa till för något eller något sånt. Jag sitter avslappnad och när Malle blir spänd är jag väldigt noga med att inte spänna mig själv, det måste ju vara något bra?
 
Det finns säkert andra saker som är bra, hoppas jag, men det är detta jag kommer på just nu.
 
 
 
 
 
 
 

Tidsinställda

Publicerad 2012-07-06 16:39:57 i

Imorgon åker jag iväg med familjen på semester till Västkusten. Vi blir borta en vecka och ska bland annat gå på Liseberg och kanske Ullared.
 
Kameran hänger såklart med så vänta er bilder när jag kommer hem. Jag har skrivit tidsinställda hela dagen ungefär och det kommer inlägg från 30 dagars listan och lite foton och annat kul, ha en härlig vecka, det ska jag försöka ha!
 
 
 
 

J A G . H A T A R . D I G !

Publicerad 2012-07-05 21:45:12 i Tankar och åsikter,

Finner inga ord hur jag ska berätta detta på ett bra sätt så därför spelar jag bara upp denna låt för er som förklarar mina känslor rätt bra just nu för denna person!

 
 
 
Som sagt, JAG HATAR DIG, du som förstört mitt och min hästs liv och hem!

3. Det här behöver jag träna mer på

Publicerad 2012-07-05 20:15:11 i

Denna punkten är ganska enkel, det är lätt att komma på negativa saker om sig själv om man inte har så bra självförtroende tyvärr..
 
En sak som jag verkligen måste bli bättre på, då det är jättefult, är att höja mina händer och ha dom ihop. Jag har ofta händerna långt nere vid manken för att komma vara starkare eftersom att Malle trycker huvudet lite uppåt, dessutom måste jag ha händerna mer ihop, över manken. En sak jag ska träna på i höst, det ska bli bättre!
 

Deep-shit

Publicerad 2012-07-05 19:17:04 i

Har nyss kommit hem från stallet. Jag kollade till Malle, fick plocka bort ett par fästingar och spraya på lite mygg/fästingspray också. Sen fick han massor med godis också, sötMalle! ♥
 
Jag orkade inte cykla hem direkt när jag hade kommit dit eftersom att det ändå är 8 km dit så jag stannade kvar ett tag, pratade lite med folk där och tittade på en träning också, sen åkte jag hem igen då jag började bli trött efter att ha suttit still, hehe! :)
 
Ikväll kommer ett känslo-inlägg som handlar om varför jag inte bloggade under några dagar, som ni säkert minns skrev jag att jag var väldigt ledsen. Ni kommer ikväll få veta lite mer angående det så håll utkik!
 
 
 

2. När & varför jag började rida

Publicerad 2012-07-04 17:58:00 i

Jag började antagligen rida för att jag tyckte om hästar, eller jaa.. Det gör väl dom flesta tjejer i 6-års åldern. Men det var något som fick mig att fortsätta och jag fastnade bara vid de underbara djuren och har hållt på oavbrutet!
 
Jag började alltså rida när jag skulle fylla 6 år och hade ridit massa ponnyridningar innan ni vet.. :)
 I år har jag alltså ridit 9 år.
 
 
Jag och världens bästa Bell 2009/2010 ♥

Poolhäng

Publicerad 2012-07-04 14:35:34 i

Hej på er!
 
Idag var jag ute på förmiddagen då Malle fick nya skor, första dagen på hans sommarlov var det också så jag myste med honom lite och visiterade lite uppe i stallet också. Såklart fick han också en massa godis. ♥
 
Resten av dagen blir det poolhäng, byter om till bikini nu och solar och badar resten av dagen. Sommar!
 

30 dagar

Publicerad 2012-07-03 16:28:03 i Malle och Maria ♥,

 
 
 
Jag tänkte göra ett försök till att börja blogga igen, saknar det på sätt och vis lite. Nu har Malle fått sommarlov och ska vila på sommarbetet i drygt två veckor så därför har jag inga ridpass och inte så mycket idéer att skriva om. Därför tänkte jag ta lite hjälp av den här listan, som varar i 30 dagar. Hoppas ni tycker det blir lite intressant i alla fall och jag ska göra så många inlägg som inte har med det att göra också såklart.
 
Såhär ser listan ut:
1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Andra sporter jag hållt på med utöver ridning
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Vänner jag fått genom hästarna
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Mina rosetter
29. En tävling jag minns
30. Mitt mål med ridning
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela