Marias & Marshmallows dagbok

14/1 - Tömkörning

Publicerad 2012-01-14 00:47:20 i

Idag tömkörde Nicole som sagt Malle.

Vi började med att pröva med svanskappa för att inte gjorden skulle åka fram, dock tyckte inte Malle alls om den utan sparkade och visade att han verkligen inte tyckte om den, så vi tog av den. Då vart det bättre men Malle var fortfarande väldigt spänd och ovillig till arbete..

Han är väldigt skarp i huvudet i sånna här situationer där man kräver lite mer av honom och han inte vill och spänner till, när man sedan försöker få honom i arbete därefter är det väldigt svårt.. Han hoppade runt ganska mycket och tyckte att höger varv var väldigt jobbigt, han gjorde någonslags vändning där och försökte smita undan men mot slutet gav han med sig och blev jätte, jättefin! Detta var ju första gången Nicole tömkörde honom och han brukar vara lite stretig första gången hon gör något nytt med honom, inte så konstigt såklart! Men nästa gång är han säkert inte lika skarp.
Jätteduktig mot slutet och släppte verkligen efter fint! :)

Filmade en liten snutt ungefär i mitten, mot slutet. Här var han fortfarande lite stretig, ville inte riktigt söka stöd på bettet och tjaffsade lite med huvudet, jag skulle filmat i slutet, hans steg var bara för snyggt där!



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela