Marias & Marshmallows dagbok

Om Marshmallow

Publicerad 2012-01-04 11:41:54 i Presentationer,

Marshmallow Ox, eller Malle som han kallas till vardags är en 14 årig arabvalack. Han är en snäll kille som alltid gör sitt bästa och ställer upp om man rider honom rätt. Rider man inte ordentligt gör han lite som han själv känner för.

Vi tränar hoppning och dressyr och tävlar på det lägsta nivåerna än så länge.
I hoppningen behöver Malle en bestämt ryttare med gott självförtroende för att utvecklas framåt och har med föregående ryttare hoppat ända upp till MSVB, dvs. 1.20 m, en riktig studsboll med bra teknik!
I dressyren finns det mycket att jobba på, föregående ryttaren var inte speciellt intresserad av dressyr så det finns en del att slipa på, med våran tränare går det fort framåt iallafall! Han har riktig potencial och vilja när han väl kommer i komfort! Han har även ett riktigt grymt steg.
Vi rider också mycket utomhus i naturen och skogen och det älskar Malle mest av allt! Han är riktig busig och stark och älskar verkligen att galoppera så fort han kan och busa ordentligt i naturen!

Vi tränar också en del från marken så som, tömkörning, frihetsdressyr, trickträning osv. men är fortfarande amatörer, vi gör det med glädje!

Malle är en riktig klippa som i hela sitt liv kommer vara i min ägo, han ska få ett livslångt hem hos mig med sina kompisar i stallet! Har lovat honom att han aldrig ska behöva flytta något mer! Bästa prinsen! ♥

Hjärtat ♥

Om ni undrar något om Malle är det bara att fråga så försöker jag svara så gott det går.

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela