Marias & Marshmallows dagbok

Malle - 19 Maj 2012

Publicerad 2012-05-19 21:26:48 i Malle och Maria ♥,

Idag blev det, som tidigare sagt, uteritt för hela slanten.

Vi red bort till travbanan och travade lite innan vi gick in i skogen, klättrade lite i backarna och myste i skogen ett tag, det var verkligen väder idag och utsikten vid våran skog är underbar! Dock ville Malle mest äta i skogen, haha.

När vi kom ut från skogen galopperade vi på travbanan, lät bara Malle galoppera på i den farten han ville - hur fort som helst! Galopperade några sträckor, både i backarna och på det plana. Sista gången var Malle verkligen hur taggad som helst och sprang som vinden, har aldrig suttit på honom när han sprungit så fort.. Häftig känsla! Det är verkligen tur att Malle är så stadig på benen!

Travade av på ängen och där var han urfin, först otroligt pigg men lugnade sig otroligt bra sen. Joggade i lägre form och han var jättelugn och koncentrarad! Ett kanonpass på min fina prins.

Två bilder från dagen ♥

Kommentarer

Postat av: Stockholmsjenna - Livet som ryttare i storstan

Publicerad 2012-05-19 22:33:13

gud så söt! :)

Postat av: Emma

Publicerad 2012-05-19 22:36:19

Sv: Tack så mycket! :)

Postat av: Jennie Börs - Newforestponnyer

Publicerad 2012-05-20 19:52:26

sv: Jo, han har ju varken problem med höjd eller tittiga saker egentligen! Sedan är det en vanesak för Johanna, ponnyn vi lånade hoppade ju allt oavsett i vilket tempo man kom i, Jumanji kräver ju lite mer ridning. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela