Marias & Marshmallows dagbok

Home Sweet Home

Publicerad 2012-08-07 16:02:47 i

Har ni tänkt på att jag nästan alltid använder denna rubrik när jag har kommit hem.. Haha!
 
Nu är jag iallafall hemma efter en vecka på Gotland. Det har varit otroligt roligt och jag kommer sakna min mormor och morfar och självklart mina älskade kusiner!
 
Idag ska jag ut till Malle igen, som jag saknat min lilla skruttponny - har varit borta från honom alldeles för länge!
Det blir antingen en uteritt eller så longerar jag, det beror på vad vädret lutar mot när jag väl kommer till stallet och vad vi är på för humör för dagen. Jag tänkte även ta med mig några träns och lite annat läder hem för putsning ikväll, det är välbehövligt och lite kan säkert säljas för att köpa nytt i rätt färger på lädret, vi har ju bara brunt nu och jag har lite svart utrustning som bara ligger och samlar damm..
 
När jag kommer hem kommer också lite bilder upp från veckan som gott, vi hörs då!
 
 
 
 

27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år

Publicerad 2012-08-06 16:33:00 i

Känns som jag har skrivit denna punkt förut? Någon liknande kanske..
 
Jag vill att mitt liv ska se ut, om 20 år, alltså när jag är 34/35. Jag vill bo nära hästar, jobba med något som har med hästar eller djur att göra och jag vill ha egen familj.
 
Det är svårt att veta nu eftersom att det är mer än så många år jag levt hittils. Men jag vill jobba med hästar helt klart, om det är som hästskötare eller beridare återstår att se, det får tiden utvisa. Jag vill i alla fall kunna se tillbaka på mitt gågna liv med ett leende på läpparna.
 
 
 
 

26. Vänner jag fått genom hästarna

Publicerad 2012-08-05 09:27:00 i

Oj, det är många! Nästan alla mina närmasta vänner har jag fått genom stallet, därför nämner jag inga - inga nämda, inga glömda men jag kan ju i alla fall säga det att jag har nästan alla mina vänner i stallet där jag även har fått kontakt med dom. Hästsporten är en så social sport vilket jag verkligen tycker om, alla (i alla fall där jag står med Malle) är så trevliga och måna om varandra! 
 
 
 

Dagen i det stora hela

Publicerad 2012-08-04 20:21:44 i

Hej på er!

Dagen har idag spenderas med de yngsta kusinerna på 7 respektive 10 år. Vi var till Kneippbyn vilket är deras stora favorit! Vi har hoppat studsmattor, gått i höjdbanor,  åkt radiobilar med mera. Dagen avslutades på vattenland vilket var kul, inga köer heller men oerhört härlig sol! 
 
Nu på kvällen har vi grillat tillsammans med kusinerna och deras föräldar (alltså min morbror och hans fru, som också var med på Kneippbyn) vilket har varit otroligt mysigt, nu sitter nästan alla och tittar på TV.
 
En riktigt bra dag har det varit, nu blir det Vänner på datorn och att vara med släkten såklart! Ha en bra kväll ♥
 
Saknar dock min fina Malle såklart!
 
 
 

25. Någon jag träffar vardagligen

Publicerad 2012-08-04 15:35:00 i

De jag träffar vardagligen är nog mina föräldar, lillebror, Astrid och Malle. De träffar jag nästan varje dag så jag skulle säga att jag träffar dom vardagligen.
 
Under skolan träffar jag ju också vännerna i klassen vardagligen (alltså på vardagen).
 
Bästa Astrid och jag!
 
 

Läsvärd blogg!

Publicerad 2012-08-04 10:00:00 i Tankar och åsikter,

Tänkte ge er ett litet bloggtips medans jag inte har så jättemycket att skriva om, så ni får lite mer att läsa. ( Bara ni inte glömmer bort denna såklart.. ;) )
 
Denna bloggen drivs av en 18-årig tjej som rider islandshäst men strax ska ta hem ett halvblod på foder. Det är riktigt intressant läsning alla gånger med riktigt bra åsikter. Jag älskar sättet hon skriver på och alla fina bilder, det gör själva läsningen mycket roligare och intressantare att följa. Hon ger även tips på snygg utrustning, både för hästen och dig själv och det lite rolig info i tälvlingsvärden.
Som pricken över i;et skriver hon också om sin söta hund och deras vardag tillsammans.
 
Ta och kika in på denna blogg så får ni en riktigt intressant läsning med fina bilder. Hoppas ni lämnar en snäll kommentar också till denna härliga tjej!
 
 
Bild lånad från Paulina, hoppas det var ok - annars tar jag bort den!

24. Mitt motto

Publicerad 2012-08-03 20:01:00 i

Tycker detta citat är så bra, det stämmer verkligen så bra. Känner man sig nere och deppig kan man verkligen inse att personer som försöker dra ner en endast är avundsjuka och vill ha ner dig till samma nivå som dom är på. Tycker verkligen om detta citat!

23. Hoppning eller dressyr?

Publicerad 2012-08-02 14:01:00 i

Hoppning. Såklart kan jag inte välja så solklart ifall jag bara fick inrikta mig på en av grenarna, men man behöver dressyr för att klara hoppning eftersom att man varken skulle kunna styra, bromsa eller gasa om man inte red dressyr också.
 
Så mitt val faller på hoppningen är att tävla i, jag hopptävlar hellre Malle och känslan att klara hinder efter hinder, komma på exakt rätt avsprångspunkt och sen flyga över hindret - den är obeskrivlig!
 

Lagdressyren OS

Publicerad 2012-08-02 13:45:23 i

Sitter och tittar på lagdressyren nu, första svenska ryttaren har precis ridit med två stora missar tyvärr, ändå 65% så vi får hoppas att dom två andra hämtar hem lite mer poäng.
 
Tycker verkligen det är roligt att titta på OS i ridsporten, man lär sig otroligt mycket av att titta om man får se många många olika ritter, roligt, roligt!
 
Nu ska jag fortsätta följa ritterna mer ordentligt, vi hörs! :)
 
 
 
 
 

22. Någon jag vill träffa igen

Publicerad 2012-08-01 18:00:00 i

Oj, det var en riktigt svår punkt denna.. Vet inte om det räknas ifall man bara har träffat personen och typ tagit bild på Stockholm Horse Show?
 
I alla fall skulle jag vilja träffa Lorenzo igen, fast lite mer denna gången. Jag och Ida såg honom under shoppingen på Globen och tog ett foto bara. Jag skulle vilja träffa honom och se lite hur han tränar och sånt, hade varit otroligt roligt då han är så otroligt duktig!
 
 
 

Morgon - Gotland

Publicerad 2012-08-01 10:33:21 i

Godmorgon på er!
 
En härlig morgon här på Gotland är det idag och jag har precis varit ute på en längre promenad med Astrid i det fina området. Idag blir det inga direkta planer utan vi ska bara åka till staden och se om vi kan hitta lite shopping, ingen tung dag direkt. Sedan har jag bestämt mig för att cykla en sväng ner till vattnet också där det är så otroligt fint!
 
Vi hörs nog senare under dagen, förresten - så himla roligt att Sverige fick silver i individuella fälttävlan, stolt att vara svensk ryttare i sånna tillfällen. Så himla bra prestation av Sara!
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela